لیست اختراعات سيد سعيد ميريان
در اين طرح يك مكانيزم شاخه تكان تمام اتوماتيك براساس سيستم هاي پنوماتيك و كنترولر PIC طراحي و ساخته شد. هدف از اين دستگاه برداشت محصولات كشاورزي نظير زيتون، بهار نارنج، توت و ... مي باشد كه با دست زمان و هزينه زيادي نياز است. از ويژگي هاي اين سيستم سبك بودن آن، آساني حمل و نقل، راحتي استفاده براي كارگر مي باشد. از مزاياي اين طرح سادگي ساخت و امكان توليد انبوه آن با توجه به نياز روز افزون كشور در زمينه برداشت محصولات كشاورزي مي باشد. هم چنين از نظر مكانيكي و برقي اين طرح بسيار منعطف بوده و با استفاده از باطري هاي شارژي و يا تراكتور نياز به برق و باد در اين طرح به راحتي مرتفع مي گردد. عدم نياز اين طرح به لوارزم و متعلقات جانبي ديگر يكي از نقاط قوت آن بوده كه آن را به كلي از نمونه هاي خارجي موجود در بازار متمايز مي نمايد. هم چنين به لحاظ سادگي ساخت و مونتاژ و توليد انبوه آن قيمت تمام شده طرح در مقايسه با محصولات نظير كمتر است و قابليت رقابت با ارزانترين محصولات خارجي را نيز دارد. اين طرح به واسطه استفاده از كنترولر منطقي و اتصال آن به كامپيوتر قابليت تكان دادن هر نوع ميوه با هر فركانس را دارا مي باشد. دستگاه دستي است و جاي كمي اشغال مي كند تغيير طول دسته تا 3 متر براي گرفتن شاخه در ارتفاع بالاتر به دليل تلسكوپي بودن آن مزيت دستگاه است. به دليل نيار به سرعت بالا و نيروي كم و سبك بودن دستگاه با سيستم پنوماتيك كار مي كند. اين دستگاه قابليت تغيير در 8 حالت بسامد و دامنه مختلف را دارد. كه با يك سوئيچ در ابتداي دسته و يك جك درون دسته و كنترولر PIC انجام مي گيرد. نهايتا بعد از آزمايشگاه بهترين دامنه و بسامد لازم براي بيشترين محصول و كمترين خسارت وارد بر درخت تعيين مي شود.
تولید خمیر الکترود مورد نیاز کورههای قوس الکتریکی در تولید فرو آلیاژها
خلاصه لوله هاي مسي با قطر 2 ميلي متر كه در ساخت ترموكوپل به كار مي روند بصورت حلقه هاي چندين متري موجود هستند و بايد در طول هاي مساوري 25 سانتي متري به نحوي بريده شوند كه مسير لوله بسته نشود در نتيجه تغذيه اين لوله ها توسط غلطك هاي تغذيه تحت شرايطي صورت مي گيرد كه فشار غلطك ها مسير لوله را نبندد همچنين با اينكه برش بصورت قيچي از سهولت سرعت بالا و حداقل استهلاك برخوردار است نمي توان از اين روش براي برش لوله ها استفاده كرد چون در محل قيچي شدن مسير لوله بسته مي شود در نتيجه تغذيه لوله از حلقه آن توسط غلطك فولادي آجدار و غلطك تفلوني از جنس پلي آميد و به شكل شياردار صورت ميگيرد كه در ادامه در قسمت تغذيه كننده لوله شرح داده مي شود. همچنين برش لوله ها در طول هاي مساوي پس از تغذيه شدن طول مورد نظر توسط تيغه اره هاي دنده ريز و نازك كه با موتور دور بالا دوران مي يابد صورت مي گيرد پارامتر و مشخصات اين قسمت در بخش برش لوله كاملا شرح داده خواهد شد.
در صنايع زيادي براي رنگ نمودن توليدات خود از رنگ هاي پودري شكل با نام اپوكسي استفاده مي شود. اين نوع مواد داراي تركيبات شيميائي مضر براي انشان مي باشد و باعث مي شوند كارگراني كه اين پودر را استنشاق مي كنند دچار بيماري هاي متعدد گردند و سالانه هزينه هاي هنگفتي را براي اين موضوع صرف نمايند. يكي از موارد استفاده از اين پودر براي رنگزني شيرهاي كشويي (Havle) مي باشد. در اين پروژه سعي شد تا با ساخت يك ربات صنعتي بتوان اين شير را به صورت اتوماتيك رنگ نمود تا هيچ ضرر جسمي متوجه كارگر نباشد.
موارد یافت شده: 11